Bona Diada a tothom

Un any més, i ja fa uns quants, l’onze de setembre torna la senyera al nostre balcó. Un cop més els catalans celebrem una derrota, la que va tenir lloc davant les tropes borbòniques a la Guerra de Successió del 1714.

A més aquest any he pogut explicar aquesta celebració a la meva filla, na Naira que m’ha escoltat fent alguns gemecs (o potser renecs) però que al cap i a la fi, quan li he mostrat la senyera, símbol de Catalunya, ha obert els seus grans ulls i m’ha fet un “Ehhhh” de reconeixement.

Aquest any no hi participaré al Bingo de Ràdio Piera com en altres ocasions, ja que estarem a casa tots tres menjant l’arrós típic del Grup Excursionista a Peu de Piera per un catering contractat.

Visca Catalunya!

Share this Story

2 Comments


 1. Laura

  1 octubre 2008 at 13:30

  Paco, el 11 de septiembre, Oliver y yo estuvimos en nueva york, y pensé en que vostros estaríais comiendo la típica paella y jugando al bingo, costumbres, que poco a poco se han convertido en una tradición para nosotros
  Así me gusta, o todos o ninguno!!

  Muchos besos a los tres!

 2. pakus

  11 septiembre 2008 at 18:21

  Finalment ens hem anat tots tres a Vilanova a passar el dia amb els meus pares. Allà Tania i jo hem fet la primera mitja horeta de passeig sense la nena, deixant-la a càrrec dels avis que han estat encantats de donar-li un bibe i fer-la dormir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.