Sant Jordi 13

Sant Jordi 13

Sant JordiDe dracs n’hi ha molts al nostre voltant, de fet cadascú es crea un a la seva mida. Dels que treuen foc pels queixals queden pocs, en molts casos ja no són verds, ni tenen enormes ungles, però tots ells es basen en la por. Atemorits com aquells vassalls de la llegenda anem pel món tement les nostres pròpies pors.

Cerquem Sant Jordi al nostre voltant, busquem cavalls blancs, estendards, llances i espases lluents. Cerquem el cavaller del conte i, òbviament, no el trobem. Avui dia van disfressats, volen passar desapercebuts, envoltats de tants dracs que es creuen especie en extinció.

No s’atreveixen a mostrar perquè, per molt herois que siguin, ells també tenen por, i la por tot ho pot.

Però avui, diada de Sant Jordi, els valents cavallers surten a la llum. S’armen de roses i llibres, d’amistat, tendresa i amor. Avui, 23 d’Abril, treuen a lluir els somriures, abraçades i petons. Avui, dia del llibre, usen les paraules d’una forma inusitada, tant antiga com el temps, però que sona tant nova com si ho llegíssim per primer cop o no ho haguéssim escoltat mai abans.

Avui, els dracs atemorits s’amagaran, tancaran les seves boques per a que els cavallers no els detectin les fumeres. Es ficaran a les seves coves, intentant que ningú els trobi. I es que avui… llibres, roses, princeses i cavallers tot ho poden.

Gaudiu d’aquest dia màgic. D’aquest dia sense comparació. Bon dia de Sant Jordi per a tots i totes.

Share this Story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.